Aikido za decu

Aikido za decu - Beograd

Vesti

AIKIDO BAJKA U SPORTSKOJ BAJCI

Posted by Marija Milosavljevic on September 27, 2012 at 4:05 AM
Petnaesta sportsko – humanitarna manifestacija „SPORTSKA BAJKA“ će se održati 30.septembra 2012.god. u Beogradskom Zoo Vrtu.


Ovo je tradicionalna humanitarna manifestacija na nivou Grada Beograda, usmerena na promociju i razvoj sporta među mladima i ima za cilj da na zanimljiv i neposredan način uključi što više dece u sport i uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom kod dece predškolskog i školskog uzrasta.
Ove godine učešće je uzeo rekordan broj sportskih klubova, tako da će na određenim mestima u Vrtu biti predstavljen svaki sport, kroz atraktivne demonstracije. Aikido će predstavljati Aikido klub Eiki.


Zajedno sa sportskim radionicama biće postavljene likovna, muzička, zdravstvena, vajarska, radionica kulture ćirilice, a novina su Budo radionice koje imaju za cilj da kroz umetnost i veštine približe kulturu japana našem narodu. Biće predstavljen jedan japanski običaj našem narodu koji je najsličniji našem vašaru.
Humanitarni karakter Revije se odnosi tradicionalno na decu bez roditeljskog staranja beogradskih domova i decu sa Kosova, ali i na 6 institucija koje rade sa decom posebnim potrebama, koje dovodimo kao specijale goste. Zato je naš zadatak da sakupimo što veći broj poklon paketića kako bi obradovali naše goste.Ulaznica u Zoo vrt se ne plaća za učesnike Bajke, ali molimo da svako ko ucestvuje donese po jedan paketić.Cilj organizatora i svih članova tima Sportske bajke je da u interakciji kulture, umetnosti i sporta, razvijemo kreativnost i stvaralaštvo kod dece, aktivni stil života i želju za bavljenje sportom.Aikido klub Eiki

Categories: Aikido vesti i obavestenja

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Recent Videos

1681 views - 0 comments
1815 views - 0 comments
1890 views - 0 comments
2055 views - 0 comments